DVD gyártás

Nagyüzemi technológiájú DVD gyártás 500 db-tól

city  
Az általunk kínált termékek felölelik a DVD gyártás teljes spektrumát, a különleges csomagolású speciális DVD-től a legegyszerűbb kivitelű zacskós DVD-ig. Európa legnagyobb és legkorszerűbb CD gyártó- és csomagolási specialistájával a hátunk mögött, teljesíteni tudjuk megrendelőink minden kívánságát.

Megrendelőinknek a leginkább testreszabott megoldást tudjuk kínálni, levéve vállukról a DVD gyártatás minden nyűgét a bemutató filmek készítésétől az authoringon és grafikai munkákon át a kész termék átadásáig.

A DVD lemezek széles választékának gyártatását vállaljuk: DVD-Video, 8 cm-es DVD-Video, DVD-ROM, DVD-Audio, DualDisc, írható DVD-R, DVD-RW.

A napi gyártási mennyiség akár 1 millió darabig terjed, így minden mennyiségi igényt ki tudunk elégíteni.

 

Néhány példa a szokásostól eltérő megoldásokra:

AB-CD (a hagyományossal teljesen kompatibilis 12 cm-es átlátszó lemez 8 vagy 9 cm-esnek megfelelő hordozó réteggel.

fun_cdfun_cd2

Dual Disc (a lemez egyik oldala DVD-5, a másik oldala CD-Audio). Pl. az egyik oldal zene, a másik oldal videoklip 5.1 hanggal.

dual disc 1

COLOUR Disc (12 vagy 8 cm-es DVD érdekes hatású pl. lila, zöld, fekete stb. színezett polykarbonátból)

color disc 1color disc 2

8 cm-es DVD (1,4 - 2,6 GB), egy- vagy kétrétegű.

Karton dobozok 540 féle kivitelben, katalógusból.

Fém- és fadobozok

Füzetek akár öt- vagy többszínnyomással.

Cimkenyomás magasfényű 80-as rácsos offszetnyomással, vagy akár 6 Pantone színnel.

Szinezett műanyag dobozok (piros, kék, zöld, sárga, lila stb.)

"Gold Colour Disc" (csak 12 cm-es lemezhez. Az általában használt aluminium felületet arany színű fémréteggel fedik be. Arany színű "Colour Disc"-kel együtt rendelve mindkét oldalán aranyozott lemezt kapunk.)

top of page

 

Csomagolási választékunkból tekinthet meg részleteket a Csomagolás oldalon!

Vállaljuk a csomagolás grafikai tervezését is. Ha a nyomdai előkészítést Önök végzik, annak meg kell felelnie az általunk nyújtott specifikációnak.

digipakdigipakdigipakdigipak
 

top of page

 

A DVD különböző típusainak specifikációja az alábbiak szerint épül fel:

DVD típusok és játékidôk

Disc Típus
Kapacitás (8 cm)
Kapacitás (12 cm)
DVD-5
egyoldalas, egyrétegû
1.4 GB
4.7 GB
DVD-9
egyoldalas, kétrétegû
2.6 GB
8.5 GB
DVD-10
kétoldalas, egyrétegû
2.9 GB
9.4 GB
DVD-18
kétoldalas, kétrétegû
5.3 GB
17 GB

A játékidő és a kapacitás között nincs közvetlen összefüggés; a játékidőt a program összetettsége, a hangsávok és feliratok száma határozza meg. A DVD-5 a video alaptípusa, átlagosan 130 percnyi műsorral, egy sztereó és egy sokcsatornás hangsávval, az alacsony / közepes adatátviteli sebességnek megfelelő minőségben, ami az előző tényezőktõl függ.

 

top of page

 
disc.gif

A gyártáshoz DVD-R, DVD+R DL, vagy DLT 4000, DLT 7000/8000 (DDP 2.0, DDP 2.1) formátumú master szükséges.

A DVD-R nem azonos a Glass-Masterrel. A glass mastering a gyártási technológia egyik része, azt a gyártó végzi. Ismeretterjesztés

Műszaki és grafikai előkészítési specifikáció tölthető le a Letöltés oldalról.

 
top of page

A költségek nagy mértékben függnek attól (a példányszámon kívül), hogy Ön milyen plussz szolgáltatásokat rendel, illetve az átadott anyagok milyen kiegészítő feladatok elvégzését követelik meg. Ezekről árjegyzékünkbõl, illetve a műszaki specifikációból tájékozódhat. Naprakész információkért hívja telefonon munkatársunkat, vagy írja meg kérdéseit e-mail-ben!

A darabszám tervezésénél kérjük vegyék figyelembe, hogy az technológiai okokból +/- 5% (1000db alatt +/- 100db) pontossággal tartható. A pontos darabszámú gyártást csak felár ellenében vállaljuk.

Szállítási és fizetési feltételek

A szállítási határidő és a fizetés módja a következő: a premaster, az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület és a Hungart gyártást jóváhagyó nyilatkozata, valamint az előlegszámlánk alapján történt bankátutalás beérkezését (illetve a készpénzfizetést) követő 10-30 munkanap, kiviteltől és a megrendelési időszaktól (ünnepek!) függően. Végszámlázás átadáskor, napi árfolyamon. Az áru a teljes vételár kiegyenlítése után vehető át.

NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET A MEGRENDELŐ ÁLTAL KÜLDÖTT ANYAG TARTALMÁÉRT VAGY MINŐSÉGÉÉRT. A MASTER ÉS A GYÁRTMÁNY PONTOSAN OLYAN LESZ, MINT AMIT ÖN KÜLDÖTT. AZT KÉRJÜK ÖNTŐL, HOGY ELLENŐRIZZE LE FIGYELMESEN AZ ANYAGÁT TELJES EGÉSZÉBEN, MIELŐTT ELKÜLDI NEKÜNK...

KÉRJÜK, A SZÜKSÉGES SZERZŐI JOGI ENGEDÉLYEKET MÉG A MEGRENDELÉS ELŐTT RENDEZNI SZÍVESKEDJENEK.

top of page

 

 
©2006-2008 Ubik Média