CD gyártás 500 db-tól

Nagyüzemi technológiájú CD gyártás 500 db-tól

New York City
Az általunk kínált termékek felölelik a CD gyártás teljes spektrumát, a különleges csomagolású speciális CD-től a legegyszerűbb kivitelű zacskós CD-ig. Európa legnagyobb és legkorszerűbb CD gyártó- és csomagolási specialistájával a hátunk mögött, teljesíteni tudjuk megrendelőink minden kívánságát.

Megrendelőinknek a leginkább testreszabott megoldást tudjuk kínálni, levéve vállukról a CD gyártatás minden nyűgét a grafikai munkáktól a kész termék átadásáig.

A CD lemezek széles választékának szállítását vállaljuk: CD-Audio, CD-Extra, CD+, CD-ROM, CD-R, CD-RW, színes/szagos/átlátszó lemezek, 8 cm-es CD, Playstation Disc, Dual Disc, Vinyl Disc stb.

A napi gyártási mennyiség akár 2 millió darabig terjed, így minden mennyiségi igényt ki tudunk elégíteni.

 

Néhány példa a szokásostól eltérő megoldásokra:

AB-CD (a hagyományossal teljesen kompatibilis 12 cm-es átlátszó lemez 8 vagy 9 cm-esnek megfelelő hordozó réteggel.

fun_cd

Vinyl Disc (megjelenésében az analóg hanglemezt idéző, elől-hátul fekete/arany/platina lemez).

COLOUR Disc (12 vagy 8 cm-es CD érdekes hatású pl. lila, zöld, fekete stb. színezett polykarbonátból)

SNIFFLE Disc (megdörzsölve illatozó lemez pl . rózsa, zöldalma, eper, citrom, menthol illatban, hozott aromákból is.

ColourDisc.gifsniffledisc.jpg

Karton dobozok 540 féle kivitelben, katalógusból.

Fém- és fadobozok

Füzetek akár öt- vagy többszínnyomással.

Cimkenyomás akár 6 színnel vagy magasfényű 80-as rácsú offszetnyomással.

8 cm-es CD (max. 21 perc 50 mp. műsoridő)(a szabványtól eltérő és veszélyes névjegy alakú CD-k helyett is javasoljuk)

"Gold Coloured Disc" (csak 12 cm-es lemezhez. Az általában használt aluminium felületet arany színű fémréteggel fedik be. Arany színű "Colour Disc"-kel együtt rendelve mindkét oldalán aranyozott lemezt kapunk.)

Szinezett műanyag dobozok, tálcák (piros, kék, zöld, sárga, lila stb.)

top of page

Csomagolási választékunkból tekinthet meg részleteket a Csomagolás oldalon!

Vállaljuk a csomagolás grafikai tervezését is. Ha a nyomdai előkészítést Önök végzik, annak meg kell felelnie az általunk nyújtott specifikációnak.

img45.jpgimg63doboz

top of page

SecuROM

SECUROM - Másolásvédelem CD-ROM részére:

Az eljárás biztosítja, hogy az illegálisan másolt lemezt a számítógép felismerje, s a lejátszást visszautasítsa. Az eredetigazoláshoz semmiféle kód beírására, telefonszám felhívására nincs szükség, a felhasználó észre sem veszi, hogy a számítógép a vizsgálatot elvégzi.

A vizsgálat annyiban áll, hogy a lemezen lévő, a Sony által írt kis program megnézi, hogy a CD-ROM tartalmazza-e azt az un. elektronikus ujjlenyomatot, amelyet a gyártás első fázisában tesznek rá a lemezre. Ez az ujjlenyomat, vagy más néven kulcskód nem másolható le sem otthoni CD-íróval, sem pedig tömegtermelés alapjául szolgáló mastering során.

A megrendelő a Sony DADC honlapjáról letölthetõ "encryption toolkit" segítségével maga készítheti el (és tesztelheti) a gyártásra kész CD-R-t, a gyárban már csak a minden CD-ROM címhez egyedileg képzett ujjlenyomat hozzáadására kerül sor.

top of page

disc.gif

A gyártáshoz CD vagy CD-R (audio esetén Disc at Once "DAO" módban írt) formátumú master szükséges.

A CD-R nem azonos a Glass-Masterrel. A glass mastering a gyártási technológia egyik része, azt a gyártó végzi. Ismeretterjesztés

Műszaki és grafikai előkészítési specifikáció tölthető le a Letöltés oldalról.

Maximális felvételi idõk:

79 perc 30 mp. (CD-DA)

21 perc 30 mp. (CD-DA maxi 12 cm)

21 perc 30 mp. (CD-DA maxi 8 cm)

74 perc 30 mp. / 655 MB (CD-Extra 12 cm)

18 perc 00 mp. / 175 MB (CD-Extra 8 cm)

680 MB (CD-ROM, Video CD 12 cm)

200 MB (CD-ROM 8 cm)

top of page

Az átadott anyagot lássa el kísérő információkkal és azonosító jelekkel. Minden cimke tartalmazza a következőket: a megrendelő neve, CD cime, dátum, azonosító szám (pl. MPCD129). 

Minden audio CD mastert megszakítás nélkül, egy session-ban, Red Book kompatibilisen (normál CD játszóval lejátszhatóan) vegyen fel.

A CD-R lemezt kezelje óvatosan. Mindig új, jó minőségű, hibamentes, ellenőrzött CD-R-t küldjön sokszorosításra. Ha írni akar a lemezre, csak az átlátszó középrészre írjon, nehogy megsérüljön a program.

A gyárilag sokszorosított CD alkalmas további sokszorosításra. Csak új, nem játszott CD-t küldjön masternek. Egy kicsi karcolás is problémát okozhat a digitális átvitelben.

top of page

A költségek nagymértékben függnek attól (a példányszámon kívül), hogy Ön milyen plussz szolgáltatásokat rendel, illetve az átadott anyagok milyen kiegészítő feladatok elvégzését követelik meg. Ezekről árjegyzékünkből, illetve a műszaki specifikációból tájékozódhat. Naprakész információkért hívja telefonon munkatársunkat, vagy írja meg kérdéseit e-mail-ben!

A darabszám tervezésénél kérjük vegyék figyelembe, hogy az technológiai okokból +/- 5% (1000db alatt +/- 100db) pontossággal tartható. A pontos darabszámú gyártást csak felár ellenében vállaljuk.

Szállítási és fizetési feltételek

A szállítási határidő és a fizetés módja a következő: a master CD, az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület gyártást jóváhagyó nyilatkozata, valamint az előlegszámlánk alapján történt bankátutalás beérkezését (illetve a készpénzfizetést) követő 10-30 munkanap, kiviteltől és a megrendelési időszaktól (ünnepek!) függően. Végszámlázás átadáskor, napi árfolyamon. Az áru a teljes vételár kiegyenlítése után vehető át.

NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET A MEGRENDELŐ ÁLTAL KÜLDÖTT ANYAG TARTALMÁÉRT VAGY MINŐSÉGÉÉRT. A MASTER ÉS A GYÁRTMÁNY PONTOSAN OLYAN LESZ, MINT AMIT ÖN KÜLDÖTT. AZT KÉRJÜK ÖNTŐL, HOGY ELLENŐRIZZE LE FIGYELMESEN AZ ANYAGÁT TELJES EGÉSZÉBEN, MIELŐTT ELKÜLDI NEKÜNK...

KÉRJÜK, A SZÜKSÉGES SZERZŐI JOGI ENGEDÉLYEKET MÉG A MEGRENDELÉS ELŐTT RENDEZNI SZÍVESKEDJENEK.

top of page

 

©2006-2008 Ubik Média