menupic

Koncertvideók készítése

anna  

HD videók készítése 6 kamerával, már 10 000 Ft / óra díjtól.

A kamerák fixen telepítettek vagy operatőr kezeli. A rögzített fájlokat adjuk át, amit mindenki saját ízlése szerint vághat meg az otthoni számítógépén, vagy mi készítjük el az editált változatot.

Ha igénylitek, a felvétel-készítésbe beszállhatnak a vállalkozó szellemű barátok is, és a felvételi láncba általatok hozott plusz kamerákat is be tudunk illeszteni (amennyiben kompatibilis a rögzítési formátum).

Amire nagyon oda kell figyelni: a színpadon legyen rendes világítás. Sötétben mi sem tudunk értékelhető felvételt készíteni.

A hangfelvétel Samson Zoom sztereó térmikrofonnal készül, az így kapott hangot utólag keverjük a videó alá. Ha komolyabbat igényeltek, soksávos hangfelvétel készítésében is tudunk segíteni.

 

YouTube Channel
 
 
top of page

Gyakorlati tudnivalók:

- A kamerák telepítési helyénél 230V hozzáférés szükséges.

- A kamerák és a sztereo térmikrofon elhelyezése a helyszín adottságaitól függ, ehhez szükségünk lehet létrára(!) is.

- A beszerelés megközelítőleg 1 - 1,5 órát vesz igénybe, mely idő alatt optimális esetben rendelkezésre áll a színpad a zenekarral valamint a fény- és hangtechnikával együtt a beálláshoz. Ha ez nem lehetséges maradéktalanul, akkor is készülhet megfelelő felvétel, de az első szám/számok rámennek a beállítások optimalizálására.

- Jelentős csúszás a kezdésben, bontott műsor (műsorszünet), előző/következő zenekar fellépése stb. miatti késedelmet felszámoljuk. A felvételt követően lehetővé kell tenni a technika azonnali leszerelését.


top of page

 

 
©2006-2015 Ubik Média