CD - DVD sokszorosítás

Kis sorozatú CD / DVD sokszorosítás

L.A.
A nagyüzemi technológiát alkalmazó CD gyárakban a 300-500 db-nál kisebb tételek előállítása nem gazdaságos, és az átfutási ideje általában 10-15 nap. Ezért az alacsonyabb példányszámú vagy egyszerűen csak sürgős anyagokat írható lemezre készítjük.

A vállalási idõ akár 24 órán belüli is lehet !

A sokszorosítást CD-R / DVD-R lemezre végezzük. A felhasznált alapanyagot kizárólag a gyárak hivatalos képviseleteitől szerezzük be, így garantálni tudjuk a megbízható, egyenletes minőséget.

A másológépeinkkel készített lemezek egyenértékűek a nagyüzemi termékekkel. Sőt, a jóval vastagabb felületi lakkréteg miatt a mechanikai sérüléseknek jobban ellenállnak mint a hagyományos CD / DVD.

A másolás első lépéseként ellenőrizzük a master lemezt. Az átmeneti tárolóba történő beírás a hibátlan átvitel érdekében négyszeres sebességgel történik. Ebből a tárolóból 24x sebességgel olvassuk ki a CD és 8x sebességgel a DVD anyagot.

A felhasznált lemezek felülete lehet gyári feliratokkal ellátott vagy utólag feliratozható. Különleges nyomtató segítségével közvetlenül a lemez felületére visszük a kívánt feliratokat. Ez tartós és esztétikus megoldás.

Az így elkészült és feliratozott lemezek promóciós és kereskedelmi célra egyaránt felhasználhatók.

 

top of page

A gyártáshoz master CD / DVD szükséges. A tartalom teljes hossza szünetekkel együtt maximum 79'45" (700 MB) illetve 4,7 GB lehet.

Minden audio mastert megszakítás nélkül, egy session-ban, Red Book kompatibilisen (normál CD-játszóval lejátszhatóan) vegyen fel.

Az CD/DVD-ROM mastert olyan formátumban készítse el, amilyenben a sokszorosított lemezt szeretné használni.

Kérjük ne használjon olyan másolásvédelmet a lemezen, ami megakadályozza a duplikálást.

top of page

Javaslatok, lejátszási kompatibilitás

Az egyszer írható CD lézerfény-visszaverő képessége mintegy 60-70 %-a fröcssöntött lemezének, s pontosabb fókuszálást és sávkövetést igényel. Ezért gyenge minőségű vagy hibás, szennyeződött, erősen használt lézerfejű lejátszóval lejátszva olvasási problémák lehetségesek. Nem árt figyelembe venni, hogy a lézer egyre gyakrabban már a garanciaidő végét sem éri meg, s cserélni kell.

Ha bármilyen lejátszási problémája van, ellenőrizze lemezét egy korszerű, új állapotú, jó minőségű CD-lejátszóval.

A DVD-R lemezt ma már minden DVD-lejátszó képes lejátszani. A nem szabványosan készített DVD-Video formátumok viszont okozhatnak lejátszási problémákat.

Az írható lemezeket ugyanúgy óvni szükséges, mint a fröcssöntött lemezeket. Ha nem használja, mindig a saját tokjában tartsa őket! Nem javasoljuk a nyomtatott lemez belülnyomott papírtokba vagy pvc tasakba helyezését, mivel az alkalmazott oldószerek miatt összeragadhat a nyomdai anyaggal, illetve mechanikai hatásra vagy nedvesség miatt a nyomat elkenődhet. Az ujjlenyomatok, a karcolások (a hajszálkarcok is), az erős hőnek vagy hidegnek kitétel rontják a lejátszhatóságot.

Sajnos a nagynevű gyártók által készített írható lemezek között is akadhat hibás. A hibás példányokat díjmentesen kicseréljük.

Mindig új, jó minőségű, hibamentes, ellenőrzött lemezt küldjön sokszorosításra. Egy kicsi karcolás is problémát okozhat a digitális átvitelben.

top of page

Szállítási és fizetési feltételek

A szállítási határidő és a fizetés módja a következő: a master CD/DVD, az Artisjus Szerzői Jogvédõ Iroda Egyesület jóváhagyó nyilatkozata, valamint az előlegszámlánk alapján történt bankátutalás beérkezését (illetve a készpénzfizetést) követő legfeljebb 3. munkanap (a rendelt mennyiség és a szabad kapacitás függvényében). Végszámlázás átadáskor. Az áru a teljes vételár kiegyenlítése után vehető át.

NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET A MEGRENDELŐ ÁLTAL KÜLDÖTT ANYAG TARTALMÁÉRT VAGY MINŐSÉGÉÉRT. A GYÁRTMÁNY PONTOSAN OLYAN LESZ, MINT AMIT ÖN KÜLDÖTT. AZT KÉRJÜK ÖNTŐL, HOGY ELLENŐRIZZE LE FIGYELMESEN AZ ANYAGÁT TELJES EGÉSZÉBEN, MIELŐTT ELKÜLDI NEKÜNK...

KÉRJÜK, A SZÜKSÉGES SZERZŐI JOGI ENGEDÉLYEKET MÉG A MEGRENDELÉS ELŐTT RENDEZNI SZÍVESKEDJENEK.

Letölthetõ segédlet a cimkenyomat elkészítéséhez.

top of page

 

 

©2006-2008 Ubik Média